Uusi koti Kaarinasta!

Rakennamme myyntiin omakotitalon suositulle Auvaisten alueelle Kaarinassa

106m2, 4H+K+S, autokatos+ varasto

Tässä Kaarinaan Auvaisteen rakentuvassa omakotitalossa on avaran ja toimivan pohjaratkaisun ansiosta kaikki tarpeellinen lapsiperheelle. Talo on kestävästi rakennettu puutalo ja sen keskeinen sijainti varmistaa niin sujuvan arjen kuin kohteen arvon säilymisen myös tulevina vuosikymmeninä.. Talon rakentaminen alkaa keväällä 2024. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan paikan päälle!

Perustiedot

  • Sijainti: Karppikatu 24, Kaarina
  • Kerrokset: 1
  • Tontin koko: 1090 m2 (tasamaatontti)
  • Tontin omistus: oma
  • Valmistuu: 2024

Pohjakuvat & asemakaava

Valoisa ja avara pohjaratkaisu

Toimivan pohjaratkaisun ansiosta tässä talossa on kaikki tarpeellinen lapsiperheelle. Avara pohjaratkaisu yhdistää keittiön ja olohuoneen samaan tilaan. Talon kolme makuuhuonetta sekä kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä varmistavat sujuvan arjen. Lisätilaa taloon tuo terassi. Lisää varastotilaa löytyy autotallirakennuksesta, jonka yhteydessä on kaksi tilavaa varastohuonetta.

Sijainti rauhallisella alueella, lähellä palveluita

Talo nousee Karppikadulle Kaarinaan suositulle Auvaisten alueelle. Sijainnista on hyvät yhteydet niin Turun keskustaan kuin Helsingin moottoritielle. Piispanlähteen ala- ja yläkoulu sekä päiväkoti sijaitsevat aivan nurkan takana, noin kilometrin etäisyydellä. Kaarinan keskustan ja Piispanristin palvelut ovat parin kilometrin etäisyydellä.

Etäisyyksiä:

  • Piispanlähteen ala-ja yläkoulu 1 km
  • Piispanlähteen päiväkoti 1 km
  • Supermarket 2 km

Materiaalit & kalusteet

Talon materiaalivalintoja ohjaa ajattomuus, kotimaisten sekä vastuullisuus. Talon sisäseinät ovat sileäksi maalatut ja katon materiaali on sisäverhouspaneelia. Lattiamateriaalina on parketti. Keittön kalusteet, ikkunat ja ovet kotimaista laatua. Sauna rakennetaan paikanpäällä kirvesmiehen työnä.

Tässä talossa on hyvä hengittää

Talon lämmitysratkaisuna on vesikiertoinen lattialämmitus ja ilmanvaihdon sekä lämmityksen hoitaa poistoilmalämpöpumpu. Puupohjaisten rakennusmateriaalien optimointi seinärakenteissa takaa hyvän ja raikkaan sisäilman. Osana vastuullista rakentamista laskemme hiilijalanjälkibudjetin rakennusvaiheessa käyttämillemme materiaaleille. Lue lisää puurakentamisosaamisestamme .

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteesta!