Yritys

Puutalorakentamisen ammattilainen

Rakennus Voivalalla on 20 vuoden kokemus pientalorakentamisesta, projektinjohdosta ja saneerauspalveluista. Toteutammeniin omakotitalot kuin kesämökkiunelmat sekä remonttikohteet.  Toimimme Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Huolehdimme lupa-asiat, hankimme urakoitsijat ja materiaalitoimittajat sekä vastaamme rakennusprojektin johtamisesta sekä toteutuksesta kokonaisvaltaisesti.

Luotettava paikallinen rakennuskumppanisi

Meillä on 20 vuoden kokemus pientalorakentamisesta ja projektinjohdosta. Katso referenssit

Rakennamme hengittäviä koteja puusta

Me rakennamme kestäviä taloja, joissa on hyvä olla. Lue lisää puurakentamisesta.

Sanoista tekoihin

Me luomme rohkeasti vastuullisia ratkaisuja. Lue ympäristöteoistamme

Me rakennamme aidosti puusta, ulkoa ja sisältä

Me rakennamme taloja aidosti puusta. Autamme valitsemaan materiaalit, joiden avulla kotisi on hengittävä, lämmin ja ekologinen. Rakentamiemme talojen seinä-ja eristerakenteessa uusiutuvien, puupohjaisten materiaalien osuus voi olla yli 90%. Puupohjaiset materiaalit edesauttavat hyvää sisäilmaa sekä laskevat seinä-ja eristerakenteen hiilijalanjälkeä.

Rakentajan valinnoilla on valta merkitys ympäristölle

Me laskemme talonrakennusprojekteissa hiilijalanjälkibudjetin rakennusaikana käytettäville materiaaleille. Olemme sitoutuneet etsimään ratkaisuja kodin elinkaaren ympäristövaikutusten minimoimiseen huolellisen suunnittelun ja avoimen yhteistyö avulla materiaalitoimittajien, urakoitsijoiden ja suunnittelijoiden kanssa.