Uudisrakentaminen vuosien kokemuksella ja tyytyväisyystakuulla

Ihminen viettää suuren osan ajastaan kotona, siksi kotiin liittyviin valintoihin pitää voida olla itse tyytyväinen. Projektinjohtourakoitsijana tarjoamme henkilökohtaista palvelua sinulle, joka annat käsiimme kenties elämäsi tärkeimmän rakennusprojektin – kotisi. Projektimme toteutetaan aina asiakaslähtöisesti sekä yksilöllisesti, näin voimme taata, että jokainen asiakkaamme saa ajatuksiensa ja toiveidensa mukaisen suunnitellun lopputuloksen.

Palveluissamme työn jälki, aikataulussa pysyminen ja asiakastyytyväisyys ovat meille kunnia-asia.

Rakennusprojektit toteutamme avaimet käteen –periaatteella.

Tahdomme tarjota asiakkaillemme monipuolista ja kaiken kattavaa rakennuspalvelua, joka tekee asiakkaan roolista projektin aikana mahdollisimman helpon. Me toimimme asiakkaan edunvalvojana sekä edustamme tilaajaa projektissa rakentamisen asiantuntijoina. Korostunut lojaliteettiperiaate erottavatkin projektinjohtopalvelun perinteisistä pääurakkamuodoista. Meidän tehtävämme on ansaita asiakkaan luottamus, jossa odotukset ylitetään.

Toimituskokonaisuus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti, pitäen sisällään mm. rakennusluvan hankkimisen, arkkitehti- ja muun suunnittelun, materiaalien ja tavaroiden hankinnan, kaiken rakentamisen ja logistiikan, LVIS-työt, vastuu- ja valvontatyöt sekä yhteistyön rakennusvalvonnan kanssa. Asiakkaan toiveiden mukaisesti, projektiin voidaan sisällyttää myös sisustussuunnittelu sekä kalustaminen.

Asiakaslupauksemme takaa yksilöllisen ja laadukkaan ratkaisun – jossa asiakkaan tarpeet ja taloudelliset resurssit saadaan kohtaamaan kustannustehokkaalla tavalla!

Voivala Yhtiöt Oy tarjoaa asiakkailleen rakennuspalveluita vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Kun etsit taidokasta ja luotettavaa talonrakentajaa, Voivala Yhtiöt Oy toteuttaa haaveet kanssasi.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen tarjous omalle rakennusprojektillesi.