Kaikki rakentamisen palvelut luotettavasti ja vaivattomasti

Haaveiletko uudesta laadukkaasta omakotitalosta, pintaremontista tai vaikka uudesta mökkisaunasta, mutta et halua ryhtyä vaativaan rakennusprojektiin? Voivala Yhtiö Oy toteuttaa huolellisesti ja taidokkaasti sekä remontit että uudiskohteet aina pienistä pintaremonteista suurempiin ja haastavimpiinkin huoneistoremontteihin ja talon rakennukseen!

Rakentamisen palvelut on kehitetty toteuttamaan asiakkaan toiveet parhaalla mahdollisella tavalla hankkeiden suunnittelussa, toteutuksessa ja johtamisessa, tekemällä asiakkaan roolista mahdollisimman helpon. Täyden palvelun tarjoavana rakennusliikkeenä tilaamme materiaalit puolestasi niin halutessasi, rakennamme ja remontoimme kohteen aina huolellisesti ja aikataulussa pysyen, ja tietysti siivoamme jälkemme lähtiessämme!

Palvelut

Uudisrakentaminen
Suunnitelmista muuttovalmiiksi

Uudisrakentaminen:

Onko unelmiesi talo pieni vai suuri? Moderni, klassinen vai perinteinen? Voivala Yhtiöt Oy rakentaa toiveidesi mukaisen talon täysin muuttovalmiiksi. Talosi valmistuu aina sovitun aikataulun mukaisesti.

Lue lisää >>

Korjausrakentaminen
Käytännölliset ja modernit tilaratkaisut

Korjausrakentaminen:

Kaipaako asuntosi tai liiketilasi uutta ilmettä? Haaveiletko kenties lisätilasta tai moderneista mukavuuksista? Voivala Yhtiöt Oy:n avulla saneerausurakka sujuu alusta loppuun nopeasti ja vaivatta.

Lue lisää >>

Mökkirakentaminen
Kaikki rakentamisen palvelut sinun tarpeidesi mukaan!

Mökkirakentaminen:

Kesämökin ulko- ja sisäremontit sujuvat jouheasti, kun asialla on osaava ammattilainen. Voivala Yhtiöt Oy palvelee sinua niin pienissä saneerauksissa kuin vaativissakin uudistuskohteissa.

Lue lisää >>